sunnuntai 9. elokuuta 2015

WKND15 päivä 1.

Maria

Keksin just monta postausideaa, jotka voisin toteuttaa. Oon yleinsä tehnyt kesän lopuksi yhteenvedon mitä oon tehnyt. Sitten sieltä Katinkullasta olisi paljon kuvia puhelimessa. Mutta tässä postauksessa kerron Weekend festivaaleista.

Viime vuonna wknd jälkeen päätettiin että ens vuonna meiänkin on pakko päästä sinne. Aloin uudenvuoden jälkeen säästämään rahaa niihin lippuihin. Jonkinverran tressasin että mistä ne rahat hommaan. En enään oikein muista mistä mä sain ne rahat mutta osan ainakin tienasin tekemällä kotitöitä ja sitten yhen kk kuukausraha meni siihen. Mutta lopulta sain 2pv lipun ja todellakin oli kaiken sen arvosta. Kevään ja alkukesän en ees ajatellut koko weekendejä, enkä mitenkään erityisemmin odottanut niitä. Tai tietenkin odotin mutten hehkuttanut sitä mitenkään erityisesti.

Perjantaina Suski tuli meille puol 10 aikaan ja vasta sillon jotenkin tajusin että mehän ollaan tänään menossa weekendeille. Nää oli mun toiset festarit ikinä. Viime kesänä olin iskän ja äitipuolen kanssa Tikkurila festareilla, mutta onhan se nyt ihan erilaista olla siellä kavereiden seurassa.
Syötiin aamupalaa Suskin kanssa ja sitten vietiin Toivo ulos. Sain siitä ruokarahaa Iskältä, joka tuli kyllä käyttöön. Festareilla ruoka on kallista, ja niin on kaikki muukin. Syötiin molempina päivinä Suskin kaa puoliksi ja pari kertaa käytiin vesipullot täyttämässä niin säästettiin rahaa. Käytiin suihkussa, laitettiin wknd-soittolista soimaan ja alettiin laittautumaan. Suski kiharsi mun hiukset ja sitten tuli se vaatekriisi. En ollut ees tajunnut kuin lämmin ulkona on, joten mustat farkut ei ollut se paras ajatus.
1

Anni ja Aiju nähtiin Kalasataman metroasemalla ja mentiin siitä jonottamaan sisäänpääsyä. Aika kauan saatiin jonottaa, ennenkun päästiin turvatarkastuksen läpi festarialueelle.
Päivä meni sitten siinä, kun kuunneltiin musiikkia, tanssittiin ja pompittiin niin paljon etten jälkeenpäin ymmärrä miten ihmeessä energia riitti siihen. Viimeset 5h tanssittiin ilman vettä tai ruokaa väkijoukon keskellä. Kun lähdettiin kotiin päin 24 jälkeen niin jalkoihin särki. Kurkkua kuivas ja ruuhkaa oli kaikkialla. Festarialueelta metroon meillä kesti tunti. Se tunne kun pääsi kotiin ja juomaan vettä. Ja sitten omaan sänkyyn. Kun sulki silmät ja yritti nukkua niin korvissa soi ja silmissä vilkku ne valot.


2 3
Eka päivä oli niin huikea että olin varma että tästä paremmaks on vaikee vetää... mutta kuinkas kävikään ;)

Yritän saada kirjotettuu toisesta festaripäivästä mahollisimman pian! Kertokaa jos ootte ollut tai olitte tänä vuonna Weekendeillä. Tai jos ootte ollu tänä kesänä jollain muilla festareilla.

♥: Maria

2 kommenttia:

  1. Tänä kesänä oon ollu Summer Upissa & Rock Cockissa ja molemmat ollu aivan upeita ! Vieläpä oon eessä Blockfestit :-) festarit vaan niin kuuluu kesään ❤️ Uskon et teil oli huikee meno siel - kaikilla näytti olevan, ja ig & snäppi tulvii :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Toivottavasti ens kesänä pääsis muillekkin festareille. Ja niin ne taitaa tulviakkin. Muistan kuin viime vuon se jotenki ärsytti mutta nyt tullu tehtyy samallalailla :´D

      -Maria

      Poista