maanantai 10. elokuuta 2015

WKND päivä 2

Maria

Noniin nyt postausta weekend festareiden toisesta päivästä. Alempana eka osa, jos et oo käynyt sitä vielä lukemassa.

Heräsin joskus 10 aikaan ehkä ja ensimmäisenä suihkuun. Illalla ei jaksanut käydä suihkussa, joten olo oli aika likanen ja meikit naamoilla. Niitäkään en ollut jaksanut kunnolla poistaa. Huoh, huomaa kyllä nyt että iho huonossa kunnossa. Eli älkää nukkuko meikit naamassa! Ainakaan usein.
Sitten söin aamupalaa ja join kahvia. Kesällä oon yrittänyt välttää kahvin juomista, mutta edellisen päivän jälkeen väsymys vaati sitä. Sit alko se paras osa. Eli laittautuminen. Se on vaan niin hauskaa meikata ja laittaa hiuksia kavereiden kanssa ennenkun menee jonnekkin.

Mentiin Suskin kaa sinne festarialueelle jo aikasemmin ja tavattiin Anni ja Aiju siellä joskus neljältä. Tai myöhemmin, en oo varma näistä kellonajoista. Tää päivä meni aika samanlailla, kierrettiin toisena päivänä sitä festarialuetta laajemmin, ei tungettu enään eturiviin vaan tanssittiin mielummin siellä takarivissä muiden ihmisten kanssa. Oli myös siistiä olla siellä melkein eturivissä, mutta tuolla oli paljon enemmän tilaa ja happea.toinen päivä IMG_7632 toinen päivä 2 toinen päivä 3 IMG_7762 IMG_7761 IMG_7760

Lähdettiin sieltä joskus puol 11, koska Suskilta lähti juna vähän yli 11. Juostiin sieltä festarialueelta täysiä metrolle. Hiukan otti kunnon päälle ton kaiken muun tanssimisen lisäksi mutta jostain sitä energiaa silti tuli. Ehittiin just hyvin metroon ja Suski ehti hyvin junaan. Mun iskä tuli hakemaan mut juna-asemalta ja matkalla kotiin kysy että pitääkö käydä mäkkärin kautta. Päivän aikana syönyt aamupalan lisäksi ranskikset puoliks niin toi oli paras uutinen ikinä. Tottakai pitää!
Ja mun terveellinen elämä alkaa vasta huomenna... Oikeesti.. Yritän saada ruokavalion ees vähän terveellisemmäks nyt lukiossa. Yritin samaa viime vuonna mutta nyt yritän kovemmin. Ja tätä kannustamassa mun poikaystävä, joka on kunnon terveysintoilija. Niin terveellisesti en pysty elää, mutta siihen suuntaan kuitenkin.

Toinen festaripäivä oli jopa parempi kun edellinen ja odotan innolla ens kesän festareita. Toivottavasti pääsisin mahdollisimman monille festareille. Koska se tunnelma niillä.. Tykkään! :)

Kertokaa tykkäsittekö näistä postauksista. Mulla alkaa huomenna lukio. En voi uskoo sitä, en todellakaan. Vastahan me alotettiin 7lk. Ja sitten 8lk. Ja 9lk alottamisesta on niin vähän aikaa. Pakko alkaa panostamaan ja oikeesti tehdä ne läksyt. Valitsin pitkän matikan ja aijon oikeesti yrittää pärjätä siinä. Edes jotenkin. Onko joku teistä kenties alottamassa yläasteen tai lukion? 

♥: Maria

11 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :) ite alotan huomenna yläasteen. :)

    VastaaPoista
  2. Oli niin mahtava viikonloppu, paras festari ikinä. Mun korvissa soi tosiaan edelleen, toivottavasti se lähtee lähipäivinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toivottavasti lähtee pian! No sulla festarin uusinta omassa päässäs ;)

      Poista
    2. Niin tietysti, mutta alkaa mennä hermot kohta. Ens kerta pitäis ehkä käyttää korvatulpat koska tämä oikeesti ei oo kiva enää.

      Poista
    3. Mikä sun poikaystävän ig on? :)

      Poista
    4. mä en tota julkase sitä täällä. En oo kysyny että haittaisko sitä, mutta en itse näe sille mitään syytäkään. Sori :/

      Poista
  3. Miekin alotan yläasteen:) Rakastan yläastetta, koska olen käynyt sitä jo vähän aikaa. <3

    VastaaPoista
  4. Mä alotin yläasteen :) Jännittää vähä minkälaist tulee olee...

    VastaaPoista
  5. Ootteko lopettaneet blogin pitämisen?:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollaan me.. ei oo mahoton ajatus että joskus palattais, mutta tällä hetkellä aika ei vaan yksinkertasesti riitä. Tulin pitkästä aikaa lukee teiän kommentteja ja on kyllä ikävä tätä hommaa just teiän takia <3
      - Maria

      Poista